News

Bulldogs news

 

Wolverines, Butchers, Lions and Bulldogs combined team plays in womens U20 championship under the team name Sharks. After a tough fought battle the visiting Kuopio Steelers was better 28-50.

Lauantaina 16.4.2022 klo 13 on vuorossa historiallinen ottelu, kun ensimmäistä kertaa Söderkullan tekonurmen historiassa kentälle astelee kaksi naisten jenkkifutisjoukkuetta. Naisten jenkkifutis on ollut vahvassa nosteessa Suomessa jo useita vuosia.

Maksuttomat jenkkifutiksen alkeiskurssit käynnistyvät taas Keravalla lokakuun viimeisellä viikolla. Alkeiskurssit ovat helppo tapa tutustua uuteen lajiin ja päästä kokeilemaan ilmaiseksi uutta harrastusta.

Lauantaina 19.6. pelattiin Bulldogsin kauden ensimmäinen kotiottelu, kun Bulldogs-Trojansin U17 kohtasi Söderkullan nurmella Vaasa Royalsin SM-sarjan ottelussa. Ennen ottelua palkittiin kauden 2020 ansioituneita seuratoimijoita seuran kiertopalkinnoilla.

Bulldogsin joukkueista ensimmäisenä tositoimiin pääsi U13 koiralauma. Joukkueessa on ollut runsaasti vaihtuvuutta offseasonin aikana ja mukaan on tullut runsaasti uusia, nuoria jenkkifutareita. Porissa ensimmäisen pelinsä pelasivat Jadessa Lindholm, Touko Mäki-Kuhna, Väinö Porttila, Peetu Haarahiltunen ja Joona Tolvanen. Joukkueen...

Bulldogsin valmistautuminen uuteen kauteen on käynnissä ja joukkueiden rakennus etenee. Jos olisit kiinnostunut pelaamaan tai toimimaan esimerkiksi huoltajana, täytä artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen tietosi niin olemme yhteydessä! Nyt on erinomainen aika ilmoittautua mukaan!

Bulldogsin edustusjoukkueen valmistautumista 3-divisioonaan on varjostanut koronaepidemia. Treenit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien, joka on myös vaikeuttanut uusien pelaajien rekrytointia. Kulissien takana on kuitenkin valmisteltu melkoinen joululahja; Bulldogsin pelaajille tarjotaan nyt mahdollisuus päästä pelaamaan 11vs11 -futista omien...