en-Kotiavauksessa palkittiin ansioituneita seuratoimijoita

23/06/2021

Lauantaina 19.6. pelattiin Bulldogsin kauden ensimmäinen kotiottelu, kun Bulldogs-Trojansin U17 kohtasi Söderkullan nurmella Vaasa Royalsin SM-sarjan ottelussa. Ennen ottelua palkittiin kauden 2020 ansioituneita seuratoimijoita seuran kiertopalkinnoilla.

Mikko Ranta-aho -palkinto, vuoden valmentaja

Jaakko Latva-Pukkila kuvan keskellä. Kuva: Suvi Mälkki

Jaetaan valmentajalle, joka on vuoden aikana onnistunut parhaiten valmennuksen eri osa-alueilla.

 1. Pelaajien kehittäminen
 2. Kaikkien pelaajien huomioiminen, joukkuepsykologia, joukkueen käsittely
 3. Joukkueen menestys
 4. Käytös peleissä ja treeneissä
 5. Uusien asioiden omaksuminen

Vuoden valmentajana palkittiin Jaakko Latva-Pukkila.

Varapuheenjohtaja Suvi Mälkki: "Kaudella 2020 Bulldogsin arvostetun Mikko Ranta-aho palkinnon eli Vuoden valmentaja palkinnon saa U13 vastuuvalmentajana toiminut Jaakko Latva-Pukkila. Hän on draivannut Bulldogsin nuorimmat juniorit hurjaan menestykseen, saavuttaen U13 turnaussarjan hopeaa mielettömän taistelun jälkeen. Jaakko on lempeä, jämäkkä, kärsivällinen ja reilu, näin ollen erittäin arvostettu valmentaja sekä pelaajien, muiden seuran valmentajien että muiden toimijoiden mielestä. Hän antaa aina kaikkensa ja välillä jopa sitäkin enemmän.

Hänellä on ällistyttävä kyky saada junnut kuuntelemaan, keskittymään ja tekemään aina parhaansa, vaikka välillä näyttääkin siltä, että keskittyminen herpaantuisi."

Mikko Ranta-aho -palkinnon voittajat:

2018: Jonas Löv, edustus DC
2019: Jussi Ala-Tuuhonen, U15
2020: Jaakko Latva-Pukkila, U13

Ville Roitto -palkinto, vuoden junioripelaaja

Toni Mälkki (#96) palkittiin Ville Roitto -palkinnolla (vuoden junioripelaaja). Kuva: Sammy Olenius

Palkinto jaetaan junioripelaajalle, joka on urheilullisen menestyksen lisäksi:

 • Osoittanut tinkimätöntä treeniasennetta
 • Osoittanut halua kehittyä ja oppia uutta pelaajana
 • Pelannut joukkueelle
 • Osoittanut johtajuutta
 • Tehnyt ympärillään olevista pelaajista parempia
 • Käyttäytynyt esimerkillisesti kentällä ja sen ulkopuolella

Vuoden junioripelaajana palkittiin toista vuotta peräkkäin Toni Mälkki.

Mälkki palkittiin kauden 2020 jälkeen sekä U15 että U17 joukkueen arvokkaimpana pelaajana. U15 saavutti 1-divisioonassa hopeaa. "Toni on pelaajana valmentajan ihannepelaaja. Tonin asenne pelaamiseen on tinkimätön, mutta samalla hän kannustaa ja tsemppaa joukkuetovereitaan. Tonin tähtäin pelaajana on korkealla ja hän on valmis tekemään myös työtä tavoitteidensa eteen. Erinomainen esikuva nuoremmille Bulldogs -pelaajille." valmennuspäällikkö Janne Laukka sanoo.

Ville Roitto -palkinnon voittajat:

2019: Toni Mälkki
2020: Toni Mälkki

Ville Roitto on kaikkien aikojen menestynein Bulldogsin kasvatti. Roitto on voittanut Helsinki Roostersin riveissä viisi Suomen mestaruutta ja oli mukana voittamassa Bulldogsin riveissä C-juniorien Suomen mestaruutta vuonna 2009.

Vuoden tuomari

Juha Roitto (keskellä) palkittiin vuoden tuomarina. Kuva: Sammy Olenius

Jaetaan tuomarille, joka on aktiivisesti osallistunut pelien tuomarointiin, osoittanut erinomaista harkintakykyä ja arvokasta käytöstä tuomaroimissaan peleissä, sekä aktiivisesti pyrkii kehittämään omaa osaamistaan tuomarina.

Vuoden tuomarina palkitaan Juha Roitto.

"Juha on tuomarina rauhallinen ja jämäkkä. Tuntee säännöt erinomaisesti ja tulee aina hyvin valmistautuneena peleihin. Juha käyttäytyy kentällä ja sen ulkopuolella positiivisesti ja kohteliaasti niin pelaajia, valmentajia kuin muitakin ihmisiä kohtaan." puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila sanoo.

Vuoden tuomari -palkinnon voittajat:

2018: Lenni Altio
2019: Lenni Altio
2020: Juha Roitto

Vuoden vapaaehtoinen: TOP DOG

Jaetaan tunnustuksena pitkäkestoisesta ja arvokkaasta vapaaehtoistyöstä seuran eteen.

Vuoden vapaaehtoisena palkitaan Maarit Ruohonen.

"Maarit on toiminut aktiivisesti seuran vapaaehtoistehtävissä jo usean vuoden ajan. Kaudella 2020 Maarit on toiminut seuran hallituksessa taloudenhoitajana, hoitanut kahviota, toiminut edustusjoukkueen huoltajana sekä koko seuran seuratuotevastaavana. Maarit on henkilönä positiivinen ja tunnollinen. Maaritilla on iso seurasydän." puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila sanoo.

Top Dog -palkinnon voittajat:

2018: Ari JJ Pesonen
2019: Tarja Altio
2020: Maarit Ruohonen

Maarit Ruohonen (oikealla) palkittiin vuoden vapaaehtoiselle jaettavalla TOP DOG -palkinnolla. Kuva: Sammy Olenius

Vuoden yhteistyökumppani

Janne Haataja keskellä. Kuva: Jan Wahlstein

Vuoden yhteistyökumppanin palkinto jaetaan vuodesta 2020 alkaen sellaiselle seuran ulkopuoliselle toimijalle tai yhteisölle, jonka kanssa tehty yhteistyö on ollut Bulldogsin kannalta erityisen arvokasta.

Vuoden yhteistyökumppanina palkitaan Lahti Panthersin Janne Haataja.

"Kolmen viime vuoden aikana "Haatsi" on tehnyt yhteistyötä useissa eri rooleissa. Janne on toiminut valmentajana edustuksen Bulls-yhteisjoukkueessa, U15 -joukkueessa sekä U13 -joukkueessa. Haatsi on aina valmis auttamaan ja antamaan tukeaan. Syvällä ja laajalla jenkkifutistietämyksellään sekä positiivisella persoonallisuudellaan Haatsi on antanut seuralle ison vapaaehtoisen panoksen. Palkinto kuvastaa tassunjälkeä. Janne on jättänyt ison tassunjäljen monen pelaajan ja valmentajan uralle. Eritoten Lahdessa, mutta myös meillä." puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila sanoo.