en-Jaakko Latva-Pukkila jatkaa puheenjohtajana

31/12/2021

Sipoo Bulldogsin sääntömääräinen syyskokous järjestettiin etäyhteydellä 30.12.2021.

Bulldogsin puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Jaakko Latva-Pukkila, joka aloittaa viidennen puheenjohtajakautensa. "Bulldogs -perhe on ainutlaatuinen yhteisö. Olemme neljän vuoden aikana saaneet aikaan erinomaisia tuloksia. Puheenjohtajan tärkein tehtävä on antaa seuran pelaajille, valmentajille ja muille vapaaehtoisille onnistumisen edellytykset." Latva-Pukkila sanoo. "Ilman aktiivisia vapaaehtoisia, seuran toiminta ei olisi mahdollista. Kaiken ytimessä on kilpailutoiminta, mutta sen mahdollistaa kymmenien vapaaehtoisten pyyteetön seuratyö. Siitä esitän seuran puolesta jokaiselle ison kiitoksen." Latva-Pukkila päättää.

Jaakko Latva-Pukkila jatkaa seuran puheenjohtajana, Kuva: Ari JJ Pesonen

Johtokunnan jäseninä jatkavat Janne Laukka, Eppu Pesonen, Maarit Ruohonen ja Tommy Koponen. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Teemu Hukkanen ja Kaj Olander. Varajäseniksi valittiin Tarja Altio, Matti Kemppainen ja Jussi Ala-Tuuhonen.

Syyskokouksen yhteydessä palkittiin myös ansioituneita seuratoimijoita.

Vuoden vapaaehtoisena palkittiin varapuheenjohtajana, joukkueenjohtajana, junioripäällikkönä ja huoltajana kauden aikana toiminut Suvi Mälkki. "Suvin panos on ollut korvaamaton etenkin tällä kaudella. Suvi on vapaaehtoistyössä ollut aina valmis tarttumaan toimeen iloisella asenteella. Suvi on rautainen organisaattori, joka saa asioita tapahtumaan." puheenjohtaja Latva-Pukkila sanoo.

Suvi Mälkki palkittiin vuoden vapaaehtoisena.

Vuoden tuomarina palkittiin Timo "Obe" Jääskeläinen. "Obella on huikea kokemus jenkkifutarina, joka näkyy siinä tavassa miten hän toimii tuomaroidessaan. Tuomarina Obe on jämäkkä, mutta huumorintajuinen. Päätösten perusteet tulevat aina selkeästi ja ytimekkäästi. Obe on ollut aktiivisesti mukana tuomaroimassa niin juniorien kuin aikuistenkin otteluissa." puheenjohtaja Latva-Pukkila sanoo.

Timo Jääskeläinen (vasemmalla) palkittiin vuoden tuomarina.

Muut seurapalkinnot jaettiin jo juniorien kauden päätöstilaisuudessa. Kaikki vuoden 2021 (ja aiemmin) palkitut löydät seuran historiasivulta:

BULLDOGS HISTORIA

Vuoden 2022 toimintasuunnitelmassa tavoitellaan kasvua

Vuoden 2022 toimintasuunnitelmasta käytiin aktiivinen keskustelu.

Uusina positiivisina asioita olivat naisten joukkueen toiminnan aloittaminen sekä seuran uuden varustevaraston käyttöönotto. Seuran taloudellinen tilanne on vakaa.

Merkittävimmät haasteet liittyivät koronaepidemiaan ja siitä aiheutuviin ongelmiin esimerkiksi pelaajarekrytoinnissa. Vuonna 2022 panostetaan seuran näkyvyyden kasvattamiseen sekä toiminnan laadun ylläpitoon. Laadukas seuratoiminta ja parantuneet toiminnan puitteet näkyvät toivottavasti myös toimintaan sitoutuneiden vapaaehtoisten määrässä.

Vuonna 2022 miesten edustusjoukkue pelaa SAJL:n 3-divisioonassa (vastuuvalmentaja Eppu Pesonen). Naisten joukkue on sopinut yhteistyöstä Porvoo Butchersin kanssa tavoitteena pelata naisten 2-divisioonassa (vastuuvalmentajana Teemu Hukkanen). Yhteistyö Turku Trojansin kanssa laajenee kattamaan kaikki juniori-ikäluokat. U15 ja U17 -joukkueet osallistuvat SM-sarjaan ja U13 1-divisioonaan.

  • Toimintasuunnitelma 2022.docx 65 KB

Bulldogs hakee pelaajia kaikkiin ikäluokkiin! Kaiken kokoiset ja -ikäiset miehet, naiset, pojat ja tytöt! Tule rohkeasti kokeilemaan!

Jenkkifutiksessa voit menestyä monenlaisilla ominaisuuksilla. Tule mukaan!

KATSO TREENIAJAT JA TÄYTÄ LOMAKE