Seurauutisia

Uutiset

 

Wolverinesin, Butchersin, Lionsin ja Bulldogsin pelaajista koottu naisten yhteisjoukkue Sharks pelasi jännittävän jenkkifutispelin pääsiäislauantaina. Runsaahko yleisö sai nauttia kauniin kevätpäivän lisäksi maalirikkaasta kamppailusta. Tiukan väännön jälkeen kokeneempi vierasjoukkue Kuopio Steelers oli kuitenkin parempi lukemin 28-50.

Lauantaina 16.4.2022 klo 13 on vuorossa historiallinen ottelu, kun ensimmäistä kertaa Söderkullan tekonurmen historiassa kentälle astelee kaksi naisten jenkkifutisjoukkuetta. Naisten jenkkifutis on ollut vahvassa nosteessa Suomessa jo useita vuosia.

Maksuttomat jenkkifutiksen alkeiskurssit käynnistyvät taas Keravalla lokakuun viimeisellä viikolla. Alkeiskurssit ovat helppo tapa tutustua uuteen lajiin ja päästä kokeilemaan ilmaiseksi uutta harrastusta.

Lauantaina 19.6. pelattiin Bulldogsin kauden ensimmäinen kotiottelu, kun Bulldogs-Trojansin U17 kohtasi Söderkullan nurmella Vaasa Royalsin SM-sarjan ottelussa. Ennen ottelua palkittiin kauden 2020 ansioituneita seuratoimijoita seuran kiertopalkinnoilla.

Bulldogsin joukkueista ensimmäisenä tositoimiin pääsi U13 koiralauma. Joukkueessa on ollut runsaasti vaihtuvuutta offseasonin aikana ja mukaan on tullut runsaasti uusia, nuoria jenkkifutareita. Porissa ensimmäisen pelinsä pelasivat Jadessa Lindholm, Touko Mäki-Kuhna, Väinö Porttila, Peetu Haarahiltunen ja Joona Tolvanen. Joukkueen...

Bulldogsin valmistautuminen uuteen kauteen on käynnissä ja joukkueiden rakennus etenee. Jos olisit kiinnostunut pelaamaan tai toimimaan esimerkiksi huoltajana, täytä artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen tietosi niin olemme yhteydessä! Nyt on erinomainen aika ilmoittautua mukaan!