Naiset

Naisten jenkkifutis on ollut huikeassa nosteessa viimeisten vuosien aikana. Yhä useampi tyttö ja nainen on ottanut haasteen vastaan ja tuloksia on nähty jo kansainvälisestikin. Suomen naiset ovat niittäneet upeasti menestystä arvokisoissa ja pelin taso on noussut viime vuosina todella paljon.

Bulldogsissa naisten toiminta aloitettiin keväällä 2021. Joukkueelle on muodostunut pieni, mutta tiukasti treenaava ydinjoukko, jonka varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta. Etsimme kaikenikäisiä naisia ja tyttöjä mukaan toimintaamme. Nuorimmat tytöt pelaavat yhteisjoukkueissa poikien kanssa ja viimeistään täysi-ikäisistä alkaen naisten joukkueessa.

Vastuuvalmentaja: Mikko Ranta-aho (050-337 6349)
Apuvalmentaja: Sara Sundström
Joukkueenjohtaja: Iina Pajunen (040-168 8803)

Sinustako jenkkifutari?

Joukkueemme on pieni, mutta hyvähenkinen. Valmentajat ovat sitoutuneita ja osaavia. Jenkkifutis on lajina todellinen joukkuelaji, jossa jokaisen panos on tärkeä. Opit lajin perusteet omassa tahdissasi ja hyvässä seurassa.

Treenit pidetään Järvenpäässä sunnuntaisin klo 17-19 Jampan jalkapallohallissa. Kesäkaudella treenaamme kaksi kertaa viikossa Nikkilässä ja Järvenpäässä.

Lisätietoa lajista, varusteista, kustannuksista ja muista asioista löydät MITÄ JENKKIFUTIS ON? -sivulta.

Tule mukaan kokeilemaan! Täytä sivulla (mobiilissa alla) oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä!

OLETKO KIINNOSTUNUT KOKEILEMAAN JENKKIFUTISTA TAI HALUAT LISÄTIETOJA?

TÄYTÄ TIETOSI NIIN OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ