Uusi hallitus aloitti toimintansa

05.04.2023

HALLITUS 2023

Bulldogsin uusi hallitus kaudelle 2023 on valittu. Puheenjohtajana 2023-2024 jatkaa Jaakko Latva-Pukkila. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Joni Holm. Hallituksesta jäivät pois Maarit Ruohonen, Tarja Altio, Jussi Ala-Tuuhonen ja Teemu Hukkanen. Bulldogs kiittää hallituksen poisjääviä jäseniä arvokkaasta panoksesta seuran eteen.

Bulldogsin uusi hallitus piti järjestymiskokouksensa. Kauden 2023 suurin haaste on pelaajamäärien kasvattaminen. 

"Korona iski nuorisourheiluun erittäin raskaasti ja harrastajamäärät ovat laskeneet myös perinteisemmissä suomalaisissa lajeissa. Korona aiheutti epävarmuutta pelaajistossa ja samaan aikaan usea avainpelaaja päätti lähteä hakemaan uutta haastetta isommista seuroista. Näiden tekijöiden yhdistelmänä seuran pelaajatilanne on tällä hetkellä heikko. Sen parantaminen on uuden hallituksen ensimmäinen prioriteetti." puheenjohtaja Latva-Pukkila linjaa. "Laji kuitenkin kiinnostaa ja pyrimme tavoittamaan yhä laajemmin keskiuusmaalaisia nuoria ja aikuisia. Sipoo on edelleen seuran kotikunta, mutta tavoitteena olisi laajentaa treenipaikkakuntia myös Keravalle, Järvenpäähän ja Tuusulaan. Pyrimme tekemään lajista helpon aloittaa ja harrastaa kaikenikäisille. Talouden kiristyessä jenkkifutis on edelleen muihin joukkuelajeihin verrattuna edullinen harrastus." Latva-Pukkila muistuttaa.

Aprillipäivän treeneihin saatiin jalkeille komea ryhmä pelimiehiä.
Aprillipäivän treeneihin saatiin jalkeille komea ryhmä pelimiehiä.

POSITIIVISIA MERKKEJÄ

Näkymät jenkkifutiksen ja lippupallon osalta ovat hyvät. Isojen kaupunkien seurat ovat pystyneet kasvattamaan pelaajamääriään merkittävästi viime vuosina. "En näe mitään syytä miksi emme pystyisi tekemään samaa. Meidän pitää pystyä tehostamaan näkyvyyttämme, jolloin tavoitamme entistä paremmin vaikkapa eri syistä jonkun muun lajin lopettamaan joutuneen pelaajan. Esimerkiksi muissa joukkuelajeissa isokokoisuus voi estää menestymisen, kun taas jenkkifutiksessa siitä on sinulle hyötyä."

Kasvua on nähtävissä tällä hetkellä pienimmissä, alle 11-vuotiaissa junioreissa ja edustuksessa. Talven aikana Järvenpäässä pidetyissä harjoituksissa on parhaimmillaan nurmella kirmannut 14 edustuksen pelimiestä. "Ella ja Janne Laukka ovat upeasti ottaneet pikkujunnujen vetämisen vastuulleen ja treeneistä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Kuulemma pelikamojen kanssa on kotona haluttu jopa nukkua." Latva-Pukkila nauraa. "Edustuksessa taas Eppu Pesonen on jatkanut hyvää duunia joukkueen valmennuksessa. Treenit ovat olleet laadukkaita ja valmistautuminen kesään on hyvällä mallilla." 

HALLITUS 2023

Jaakko Latva-Pukkila: puheenjohtaja, rahastonhoitaja, tuomarivastaava

Eppu Pesonen:  varapuheenjohtaja, valmennuspäällikkö

Kaj Olander: sihteeri

Tommy Koponen: viestintä- ja markkinointivastaava

Joni Holm: pelaajien perehdyttämisvastaava

Matti Kemppainen: jäsen

Janne Laukka: jäsen