Bulldogs uudistuu

07.10.2016

Jaakko Latva-Pukkilasta uusi puheenjohtaja, Ville Roitto palaa kasvattajaseuraansa.

Bulldogs Sipoo ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin seuralle uusi puheenjohtaja ja hallitus. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin alle 13-vuotiaiden vastuuvalmentajana toimiva Jaakko Latva-Pukkila.

Seuran hallitus on sekoitus vankkaa kokemusta ja nuorta voimaa. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin edustusjoukkueen hyökkäyksen linjasta tuttu Jussi Mäkelä, alle 13-vuotiaiden joukkueen joukkueenjohtaja Tarja Altio ja varajäseneneksi edustuksen linjan pitkäaikainen tukipilari Jesse Kolehmainen. Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat seuran edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Ranta-Aho, edustusjoukkueen pelipaikkavalmentaja Janne Laukka, edustuksen ja juniorien pitkäaikainen linjamies Eppu Pesonen sekä puheenjohtajan tehtäviä aiemmin hoitanut Anssi Hakarinne.

Latva-Pukkila kiitti puheessaan aiempia hallituksen jäseniä merkittävästä työstä seuran eteen. "Hallituksesta nyt sivuun jättäytyneet Samuli Heino ja Pirkko Saari ovat olleet seuralle korvaamattoman tärkeitä omissa rooleissaan. Samoin Anssi Hakarinteen puheenjohtajana seuralle antama panos on ollut erittäin huomattava. Anssin jatkaminen seuran hallituksessa oli puheenjohtajaksi hakeutumiseni ehtona. Anssi ja muut kokeneet johtoryhmän jäsenet antavat minulle uutena puheenjohtajana laajempaa näkemystä seuraan ja sen historiaan."

Syyskokouksessa esitellyssä toimintasuunnitelmassa pääpaino on toiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. "Bulldogs haluaa olla merkittävä urheilutoimija koko toiminta-alueellaan. Haluamme varmistaa, että kaikki Tuusulan, Keravan, Järvenpään, Sipoon ja Mäntsälän alueen jenkkifutiksesta kiinnostuneet miehet, naiset, pojat ja tytöt tietävät, että paikkakunnalla toimii lajin erikoisseura. Haluamme olla näkyvä osa paikallista urheiluyhteisöä ja tarjota mahdollisuuden harrastaa tätä lajeista hienointa kehittyvässä ja lämminhenkisessä seurassa. Tavoitteisiin päästään, kun jokainen seuran jäsen antaa oman pienen panoksensa."

Syyskokouksen suurin pelaajauutinen saatiin, kun Suomen maajoukkueen takamies Ville Roitto ilmoitti pelaavansa kauden 2017-2018 kasvattajaseuransa paidassa. "Ville tuo hienon esimerkin nuoremmille pelaajillemme ja lisää joukkueen uskottavuutta merkittävästi." Latva-Pukkila sanoo. "Tämän lisäksi Villen osaamisen saaminen koko seuran valmennustiimin tueksi, täydentää erinomaisesti valmennustiimin pelipaikkakokonaisuutta."