Seuran historiaa esillä myös nettisivuilla

27.11.2019


Bulldogsin seurahistoriaa on nyt koottu myös sähköiseen muotoon seuran nettisivuille. Historiasivut julkaistiin seuran syyskokouksen yhteydessä marraskuussa 2019.

"Bulldogs on aina ollut pieni seura, mutta ollut kasvattamassa huikaisevaa määrää urheilijoita lajin kansalliselle huipulle. Historiasivusto on meidän kumarruksemme kaikille niille pelaajille, valmentajille ja muille vapaaehtoisille, jotka ovat vuosien varrella tehneet seuran eteen töitä kentällä ja sen ulkopuolella." puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila kertoo. "Koko homma lähti siitä, kun halusin saada seuran palkitut pelaajat näkyvämmin esille seuran nettiin. Mopo lähti vähäsen keulimaan." Latva-Pukkila nauraa. "Tietojen ja kuvien keräämiseen käytetyt Messenger -ketjut kasvoivat satojen viestien mittaisiksi ja projektin aikana löytyi hienoja muistoja vuosien varrelta."

"Eihän tämä valmiiksi tule varmaan ikinä. Vanhoilta pelaajilta tulee koko ajan lisää tietoja ja kuvia. Lisäksi tietysti seura elää vahvasti myös tässä hetkessä ja kehittää toimintaansa. Sitä kautta luodaan myös lisää merkintöjä historian lehdille." Latva-Pukkila kertoo.