Naisten try-outit 10.3.2024

03.03.2024

Naisten joukkueen try-outit (eli kokeilukerta) järjestetään sunnuntaina 10.3. klo 17-19 Järvenpään Logisnext Areenalla. Osallistujan tarvitsee tuoda mukanaan vain nappikset tai lenkkarit sekä juomapullo. Harjoitus toteutetaan sisätiloissa tekonurmella, joten varustuksena voi olla esimerkiksi verkkarit ja pitkähihainen paita.

Bulldogsin naisten joukkue on toiminut vuodesta 2020 alkaen. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä 17-32 -vuotiaita naisia ja mukaan ovat tervetulleita kaikki 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Joukkuetta valmentavat Mikko Ranta-aho ja Sara Sundström. Vuonna 2024 on tarkoitus keskittyä pääsääntöisesti opettelemaan ja kehittymään lajin parissa.

Joukkue harjoittelee talvikaudella kerran viikossa sunnuntaisin klo 17-19 Järvenpäässä. Kesäkaudella viikkoharjoitusten määrä kasvaa kahteen. Kesän harjoituspäiviä ei ole vielä vahvistettu.

Bulldogs toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Pyrimme tekemään harrastuksen aloittamisesta niin helppoa kuin mahdollista, joten kausimaksut ovat alhaiset. Bulldogsin harjoittelumaksu kaudelle 2024 on 312 euroa (26 euroa kuukaudessa). Seura vuokraa myös hartiasuojia ja kypäriä pientä korvausta vastaan (50 euroa vuodessa), jolloin varusteita ei tarvitse hankkia lajia aloitettaessa.

Try-outit järjestetään Logisnext Areenalla Järvenpäässä. Kannattaa huomioida, että kyseessä ei siis ole iso kuplahalli, vaan sitä vastapäätä oleva pienempi harjoitushalli.

Jos haluat lisätietoa voit ottaa yhteyttä Bulldogsin puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkilaan:

puheenjohtaja@bulldogs.fi
040-735 3983 / WhatsApp

Voit myös halutessasi täyttää tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut, mutta et pääse paikalle 10.3. ei hätää! Jätä yhteystietosi tai laita viestiä niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta lajikokeilulle.