Naisten kokeilukerta maanantaina 2.10. klo 18:00

28.09.2023

Nainen? Haluatko kokeilla rajojasi?

Jenkkifutis on nopea kontaktilaji, joka eroaa kaikista muista joukkuelajeista. Pelin viehätys on kontaktin ja taktiikan yhdistyminen ainutlaatuisella tavalla. Peli on fyysinen, mutta eri pelipaikkojen erilaisista vaatimuksista johtuen, se sopii kaikenkokoisille pelaajille. Peli vaatii pelaajiltaan asennetta ja luonnetta.

Oletko sinä valmis uuteen haasteeseen? Naisten jenkkifutis on vahvasti kasvava laji ja Bulldogs on nyt kasaamassa naisten joukkuetta Keski-Uudellemaalle. Meillä on kasassa kokenut valmentajaryhmä, joka opettaa sinulle kaiken tarvittavan. Tarvitset mukaasi vain lenkkarit, juomapullon, säänmukaisen varustuksen ja hyvää kokeilufiilistä!

Riippuen kokeilukerran suosiosta, jatketaan lajitutustumista lokakuussa Keravalla. Treenit siirtyvät sisähalliin Järvenpäähän marraskuussa, jossa sitten opetellaan toukokuussa alkavaa kautta varten. Eli aikaa treenata on reilusti. Talvikaudella lajitreenejä on viikoittain yhdet ja kesällä kahdet.

Aluksi treenaamme ilman varusteita. Seuralla on muutamat naisten varusteet, mutta pyritään pitämään harrastuksen kustannukset alhaalla ja vedetään harttarit vasta myöhemmin niskaan. 

Syksyn treenit ovat uusille aloittajille ilmaiset. Vuoden 2024 alusta harjoittelumaksut ovat 26 euroa kuukaudessa. Pyrimme pitämään harrastuksen edullisena ja mahdollisena kaikille. Näin halvalla et näin hyvää valmennusta saa mistään.

Tule siis ja tuo kaverisikin! Naisten jengiä kasataan parhaillaan ja kaikenkokoisia ja -näköisiä pelaajia tarvitaan. Rohkeasti mukaan!

Jaakko Latva-Pukkila
Bulldogs puheenjohtaja
Pelaajakoordinaattori, naiset ja edustus

Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!