Juniorien kokeilukerta su 24.3. Järvenpäässä

18.03.2024
Kuva: Tommy Koponen
Kuva: Tommy Koponen

Kesää kohti mennään ja sehän tietää juniorijoukkueiden try-outteja! Bulldogs etsii uusia pelaajia 10-17 -vuotiaista tytöistä ja pojista. Jenkkifutis sopii hyvin eri ikäisille ja kokoisille tytöille ja pojille. Nyt haemme pelaajia koko Keski-Uudenmaan alueelta (Järvenpää, Sipoo, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen). 

Jenkkifutiksessa voi pärjätä niin isot ja vahvat kuin pienet ja vikkelät. Lajin erikoisuus on, että eri pelipaikoilla on kovin erilaiset vaatimukset, jolloin meillä voi onnistua hyvinkin erilaiset pelaajat. Jenkkifutis on kontaktilaji, joten tietynlainen rämäpäisyys auttaa lajin opettelussa.

Ensisijaisesti jenkkifutis on kuitenkin joukkuepeli. Jokainen yritys edellyttää koko joukkueen onnistumista ja kurinalaista tekemistä. Monet ovatkin sanoneet nimenomaan jenkkifutiksen olevan erinomainen laji oppia tiimipelaamista ja yhdessä tekemistä. 

Bulldogsin junioritoiminta on ollut muutaman vuoden pienimuotoisempaa, mutta seuralla on pitkät perinteet kasvattajaseurana. Seuran kasvatteja pelaa tälläkin hetkellä Vaahteraliigassa ja ulkomailla. Bulldogs on hyvä paikka treenata ja kehittyä pelaajana.

Pyrimme tekemään pelaamisen aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Seuralla on lainakamoja, joita lainataan aloittaville pelaajille (niin pitkään kuin niitä riittää) pientä maksua vastaan. Ensimmäinen kokeilukuukausi on uudelle pelaajalle ilmainen ja tämän jälkeen seuran harjoituskustannukset ovat vain 26 euroa kuukaudessa.

Kesän harjoitusvuorot eivät ole vielä lukittuna, mutta juniorit treenaavat kaksi kertaa viikossa Sipoo/Nikkilän Keravan ja Järvenpään alueella. Ilmoitamme treenivuoroista heti kun saamme ne vahvistettua.

Tule kokeilemaan

Täytä tietosi alle ja tule sunnuntaina 24.3. Järvenpäähän Jampan jalkapallohallille klo 17-19 (Vanerikuja 2). Tarvitset mukaasi vain nappikset tai lenkkarit sekä juomapullon. Otamme yhteyttä lomakkeen täyttäneisiin ensisijaisesti whatsappilla.