Infotilaisuus Edustuksen ja U20-joukkueen pelaajille 23.10.2019

13.10.2019

Bulldogs on kokoamassa omaa joukkuetta kaudelle 2020 miesten edustusjoukkueessa. Lisäksi Bulldogs valmistelee mahdollista osallistumista alle 20-vuotiaiden sarjaan. Seura järjestää infotilaisuuden pelaajille Järvenpää-talolla 23.10.2019 klo 19:00-20:30.

Bulldogsin edustusjoukkueen päävalmentajana jatkaa toista kautta Janne Karvonen. "Ensimmäiseen kauteen lähtökohdat olivat haastavat. Minimitavoite saavutettiin, vaikka useassa ottelussa voitto jäi harmittavan lähelle. Pelaajien palaute kaudesta oli kuitenkin positiivista." Karvonen jutteli kauden päätösillassa. "Tulevaan kauteen olemme saaneet kasaan hyvän määrän pelaajia, joten lähtökohtaisesti Bulldogsin viininpunainen paita tullaan näkemään jälleen miesten edustusjoukkueen päällä. Jos uudenlainen haaste kiinnostaa niin nyt joukkueessa olisi hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta."

Kuva: Tommy Koponen

Joukkueen kokoamisesta on vastannut pääosin iki-Bulldog Mikko Ranta-aho. "Olen ollut yhteydessä kymmeniin pelaajiin ja tällä hetkellä pelaajarunko on muutamaa pelaajaa lukuunottamatta kasassa." Ranta-aho laskeskelee. "Infotilaisuus houkuttelee toivottavasti myös uusia pelaajia. Urheilullinen tausta tietysti auttaa, mutta kovalla treenaamisella pystyy pääsemään mukaan hieman heikommistakin lähtökohdista." Ranta-aho sanoo kymmenien vuosien kokemuksella. "Jenkkifutis on siitä hieno laji, että pelipaikkojen vaatimukset ovat todella erilaisia. Siksi 22 pelipaikasta löytyy paikkoja monenlaiselle pelimiehelle. Aina kannattaa tulla kokeilemaan" Ranta-aho kannustaa.

Bulldogsin miehet tulevat osallistumaan kaudella 2020 miesten 2-divisioonaan. Lisäksi edustusjoukkueen yhteyteen ollaan kasaamassa alle 20-vuotiaiden joukkuetta. "Alle 20-vuotiaiden 7vs7 sarja oli 2019 tynkäsarja, jossa pelattiin vain kaksi ottelua. Bulldogsilla on kuitenkin useita lupaavia U20-pelimiehiä, joille lisäpelit toisivat tarvittavaa kokemusta." seuran puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila miettii. "Seuran fokus tulevalla kaudella on kehittää nuorista uusia vastuunkantajia edustusjoukkueeseen. U20-pelit voivat olla hyviä mahdollisuuksia hakea pelituntumaa omanikäisten kanssa ja koulia pelaajia valmiimmiksi pelaamaan myös edustuksessa." Latva-Pukkila kertoo. "Päätökset U20-sarjaan ilmoittautumisesta tehdään treeniaktiivisuuden perusteella jouluun mennessä. Toivotaan, ettei jätkät jää kotiin miettimään vaan lähtevät rohkeasti kokeilemaan omia rajojaan. Janne Karvosen vahvuudet ovat kuitenkin pelaajien kehittämisessä ja tuossa iässä pystyy vuodessakin ottamaan huikeita kehitysaskelia." Latva-Pukkila päättää.

Kuva: Ari JJ Pesonen

Bullldogs järjestää infotilaisuuden edustuksen ja U20-joukkueille keskiviikkona 23.10.2019 klo 19:00-21:00 Järvenpää-talon kokoushuone 1:ssä. Seura tarjoaa paikalle tulleille kahvit. Paikalla ovat päävalmentaja Janne Karvonen, hyökkäyksen koordinaattori Stefan "Eti" Karkulahti, GM Mikko Ranta-aho sekä seuran puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila. "Nyt on hyvä hetki tulla katsomaan, mitä Bulldogs on miettinyt ensi kaudelle.".

Bulldogsin talvitreenit järjestetään jo tuttuun tapaan Hyrylän kuplahallissa (Kilpailutie 13, Tuusula). Tälle talvelle saimme mainion treeniajan, kun treenit ovat lauantaisin klo 13:30-16:00. Talvitreenit aloitetaan 2.11.2019 ja ne jatkuvat aina huhtikuuhin saakka.

Onko sinulla kysymyksiä?
Mikko Ranta-aho: 050-337 6349
Jaakko Latva-Pukkila: 040-735 3983
edustus@bulldogs.fi