Edustusjoukkue teki farmisopimuksen

30.04.2023

Bulldogs on tehnyt farmisopimuksen miesten 2-divisioonassa pelaavan Hyvinkää Falconsin kanssa. Sopimus koskee kautta 2023 ja mahdollistaa kymmenen Bulldogs-pelaajan pelaamisen Hyvinkään paidassa miesten 2-divisioonassa. Vastavuoroisesti Falcons-pelaajia voi tulla Bulldogsin turnauksiin viisi kappaletta. Pelaajasirtoja voi tehdä liiton asettamaan siirtotakarajaan 15.8.2023 saakka. 

"Pelaajamäärän kehitys edustusjoukkueessa kevään aikana loi positiivisen ongelman. Uudet ja lupaavat pelaajat tarvitsevat pelejä kehittyäkseen. Miesten 3-divisioona on hyvä paikka opetella lajin saloja, mutta tällä kaudella on vain neljä runkosarjapeliä." Bulldogsin vastuuvalmentaja Eppu Pesonen pohtii. "Muistan hyvin Bulldogsin ja Falconsin tiukat väännöt takavuosilta. Seurat ovat myös tehneet hyvää yhteistyötä ja oli helppo päätös lähteä tekemään farmiyhteistyötä. Meidän pelaajille farmiyhteistyö on hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan ison kentän jenkkifutista ja  pelaamaan enemmän pelejä kesän aikana." Pesonen sanoo. "Bulldogs haluaa tulevina vuosina palata pelaamaan 11 vs 11 -jenkkifutista. Yhteistyö on askel tähän suuntaan."

Kuvan lähde: www.falcons.fi
Kuvan lähde: www.falcons.fi

Falconsin päävalmentaja Drenit Mulaj kommentoi farmisopimusta Falconsin somessa: "Olen erittäin iloinen solmitusta yhteistyöstä Sipoon kanssa. Tämä auttaa kesällä kumpaakin kentällä ja mikä tärkeintä kehittää molempien joukkueiden pelaajia. Erittäin innoissaan jatketaan kohti nurmikenttiä ja ensimmäistä peliä!"

Bulldogsin runkosarjan turnaukset pelataan Malmilla ja Porvoossa:

Hyvinkää avaa kautensa 30.5. ECG:n vieraana:

  • 30.5.2023 @ East City Giants
  • 11.6.2023 vs Turku Trojans
  • 17-18.6.2023 @ Kuusankoski Cowboys
  • 8.7.2023 vs East City Giants
  • 23.7.2023 @ Turku Trojans
  • 30.7.2023 vs Kuusankoski Cowboys

Lue uutiset ensimmäisenä! 

Tilaa Bulldogsin uutiskirje!