COVID19: Seuran toiminta toistaiseksi tauolla

29.09.2020

Bulldogsin hallitus päätti 28.9.2020, että seuran toiminta keskeytetään toistaiseksi koronavirusepidemian johdosta. Tauko koskee jefukoulua, lajiharjoituksia, seuratilaisuuksia ja oheistreenejä. Seuran pelaajille, heidän vanhemmilleen ja jefukoululaisille on ilmoitettu asiasta maanantaina 28.9.2020.

"Erityisen harmittavaa on, että huippusuosittu jefukoulu joudutaan laittamaan nyt tauolle, mutta onneksi jo eilen tuli jefukoululaisilta ymmärtäväisiä ja tsemppaavia viestejä. Tautitilanne Uusimaalla on tällä hetkellä sellainen, että tapahtumien järjestäminen ei ole järkevää. Kävimme yhdessä läpi tilannetta ja erityisesti tämä uutinen vaikutti päätökseemme." seuran puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila toteaa. "Jefukoulu siirtyy nyt myöhempään ajankohtaan, tosin jefukoulun sivuilla voi jo nyt ilmoittautua. Laitamme viestiä heti kun tiedämme, milloin päästään jatkamaan. Seuran lajitreenien, lippupallon ja oheistreenien osalta tarkkaillaan tilannetta. Toiminta jatkuu täydellä teholla, kunhan tilanne on rauhoittunut."

"Kevään kokemukset etäharjoittelusta otetaan täysimääräisesti huomioon, mikäli tilanne ei syksyllä mahdollista lähiharjoituksia" valmennuspäällikkö Janne Laukka sanoo. "Epävarmuus treenien alkamisesta on iso haaste, mutta valmennuksen kanssa kauteen valmistautuminen on jo alkanut. Positiivista on, että ensi kaudella juniorijoukkueiden valmennusryhmät ovat selvästi vahvistuneet ja mahdollisuudet pienryhmätreenien vetämiseen eivät ole yhden tai kahden henkilön varassa. Lokakuu on meillä perinteisestikin ollut hiljaisempi kuukausi harjoitusten osalta ja toivottavasti marraskuussa pääsemme treenaamaan vähintäänkin pienryhmissä." Laukka pohtii.

"Eihän tämä tilanne kenenkään toivelistalla ollut, mutta toisaalta onneksi kausi saatiin pelattua loppuun. Kauden päättäjäiset pystytään järjestämään myöhemminkin. Tässäkin kaudessa oli runsaasti juhlittavaa ja muisteltavaa. Tärkeintä on nyt pelaajien ja heidän läheistensä terveys." Latva-Pukkila päättää.