Bulldogs U15 kotivoittoon Northern Lightsista

10.06.2017

Kotijoukkue selvään 45-0 voittoon oululaisvieraista

Molemmat joukkueet lähtivät peliin erittäin pienillä rostereilla. Vähäisestä pelaajamäärästä huolimatta Bulldogs piti hyvää tempoa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Kotijoukkue oli selvästi parempi kaikilla pelin osa-alueilla ja selvästi pienempi Northern Lights ei pystynyt haastamaan kotijoukkuetta kuin ajoittain. Loppuvihellykseen mennessä koiralauma oli iskenyt taululle selkeät 45-0 lukemat. Sipoon Söderkullassa pelattu ottelu houkuttelu paikalle joitakin kymmeniä katsojia nauttimaan kauniista kesäsäästä ja junnujenkkifutiksesta.

Bulldogs-valmentaja Jussi Ala-Tuuhonen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen. Koko joukkue esiintyi edukseen, mutta erityisesti valmentaja oli tyytyväinen ensimmäisen pelinsä pelanneeseen Valtteri Aaltoon, joka vastasi joukkueen erinomaisista potkupeleistä. Samoin Berkan Dugan oli jälleen pirteällä pelipäällä etenkin puolustuksen linjassa.

"Puolustus antoi hyvin painetta vastustajalle. Hyökkäyspeli kehittyi ja tänään linja toteutti sovittuja asioita. Juoksupeli Emil Winqvistin johdolla toimi erinomaisesti." Ala-Tuuhonen totesi. "Heittopeleissä Altion ja Golanin yhteipeli toimi; onnistumisprosentti oli erittäin kova. Hyökkäyksessä on eväitä monipuolisempaankin peliin tarvittaessa. Meillä on treenattuna toinenkin hyökkäyssuunnitelma, mutta tätä ei ole vielä tarvittu. Vaihtoehtoja kuitenkin löytyy." Ala-Tuuhonen toteaa.

Seuraavaksi vastassa on 18.6.2017 vieraskentällä Pori Bears. Tarkkoja tietoja Porin joukkueen koostumuksesta ei ole tiedossa, mutta koiralauma lähtee karhunkaatoon omilla vahvuuksillaan. "Meillä on edellytykset vahvaan peliin. Isokokoinen ja kovaotteinen linja antaa vahvasti painetta vastustajalle. Hyökkäyksessä pystymme etenemään sekä maassa että ilmassa. "

Loppukauden tavoitteet ovat selkeät: "Tällä joukkueella tulemme taistelemaan sarjan voitosta. Jokaisessa harjoituksessa teemme töitä laadukkaasti ja edellinen Huskies-tappio antaa nälkää kehittyä. Puolustuspelin on vielä parannuttava jos haluamme haastaa hämeenlinnalaiset."

Bulldogs U15 roster 10.6.2017:
#21 Berkan Dugan
#20 Valtteri Aalto
#95 Veeti Altio
#32 Mika Löytönen
#70 Jonatan Golan
#41 Vilho Rytkönen
#93 Aleksi Winqvist
#69 Emil Winqvist
#89 Felix Lehtonen
Valmentaja: Jussi Ala-Tuuhonen