Bulldogs tavoittelee 3-divisioonan voittoa

10.10.2017

Vahvaan pelaajarunkoon haetaan vielä syvyyttä

Bulldogsin lajitreenit ovat tauolla lokakuun ajan, mutta seuraavan kauden suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Edustusjoukkueen tilanne ensi kautta ajatellen on erittäin lupaava, koska kasassa on jo lokakuussa vahva pelaajamateriaali. 4.11.2017 järjestettävistä try-out treeneistä haetaan edelleen uusia pelaajia tuomaan syvyyttä. Vaikka edelliskauden avainpelaajat ovatkin pääosin jo vahvistaneet jatkonsa, joukkueeseen haetaan myös uusia pelaajia haastamaan edelliskauden avainpelaajia.

"Ensimmäinen tapaaminen oli todellakin lupauksia herättävä. Rosterissa on jo tässä vaiheessa kautta yli 30 pelaajaa, joista usealla on pelikokemusta jopa Vaahteraliigasta." päävalmentaja Mikko Ranta-aho mietiskelee. "Pelaajien lisäksi erittäin tärkeää on myös valmennustiimin jatko. Jo edelliskaudella joukkueen tekeminen meni huikeasti eteenpäin, jossa kokenut ja taitava valmennustiimi teki huikean työn. Nyt tiimiin saatiin vielä kahden valmentajan verran vahvistusta ja erillinen juoksuvalmennusmoduuli Olli Jussilan johdolla, joten eteenpäin ollaan menossa." Ranta-aho kertoo. "Joukkue pääsee nyt treenaamaan yhdessä koko talven, joka varmasti tulee näkymään kesällä kentällä. Yleensä tällä tasolla joukkueiden kokoaminen menee pitkälle keväälle, joten iso rosteri tässä vaiheessa kautta on mahtava juttu."

Joukkueeseen oli kiinnostusta myös Keski-Uudenmaan ulkopuolelta. "Meillä on tällä kaudella mahdollisuudet sekä menestyä että kehittyä pelaajana. Tavoitteena on saada kasaan yli 45 pelaajan rosteri ja yli 30 pelaajan aktiivinen harjoitusrinki." Edellinen kausi oli Ranta-ahon mielestä yksi Bulldogsin parhaita. "Haluamme rakentaa viime kauden erinomaisen joukkuehengen perustalle kovaa työtä tekevän ja yhtenäisen joukkueen. Pelaajien kiinnostus on tietysti aina positiivista ja syvyyttä kaivataan lisää, mutta meille tärkeintä on oma laadukas tekeminen. Toivottavasti se houkuttelee meille vahvistuksia myös muualta."

Kaudella 2017 Bulldogsin rosterissa oli 42 pelaajaa ja 8 valmentajaa. Sijoituksena oli III-divisioonan hopeatila, kun joukkue hävisi Tinamaljan tiukimmalla mahdollisella erolla Lohja Lionsille. Kaudelle 2018 Bulldogs tulee kehittämään harjoittelun määrää ja laatua. "Pelaajista huokuu vahva voitontahto. Selkeänä tavoitteena on 3-divisioonan voitto, yhtään vähempää ei tällä pelaajistolla voi tavoitella. Luonnollisesti paljon riippuu myös tulevan kauden vastustajista, joiden joukkueet julkaistaan vasta keväällä. Siihen emme tässä vaiheessa voi vaikuttaa, joten keskitymme tekemään omat hommamme mahdollisimman hyvin. Vain työllä tulee tuloksia." Ranta-aho päättää.

Ensi kaudella Bulldogsissa on luvannut suullisesti jatkavansa noin 30 pelaajaa, joista 18 on jo allekirjoittanut pelaajasopimukset. Avainpelaajista etenkin Ville Roiton ja Aleksi Kokkosen jatkot ovat seuran kannalta erittäin tärkeät. Joukkueessa on tilaa myös uusille pelaajille ja peliaikaa on varmasti luvassa jokaiselle.

Bulldogsin lajikokeilupäivä järjestetään 4.11.2017 klo 19:00-20:30 Hyrylän kuplahallilla (Kilpailutie, Tuusula). Kokeilemaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Aiempaa lajitaustaa ei tarvita. Marraskuussa harjoittelun aloittavat pelaajat saavat erikoistarjouksena harjoitella loppuvuoden ilmaiseksi (ei koske juoksusuoraa) ja seura tarjoaa halukkaille varusteet lainaksi niin pitkään kuin tavaraa riittää lainattavaksi. Aloittamalla marraskuussa ehdit erinomaisesti oppia kaiken tarvittavan ensi kesään mennessä. Tule siis haastamaan itsesi hyvässä porukassa ja kehittymään pelaajana,

Pelaajasopimukset kaudelle 2018 (20 kpl):

Teemu Christensen
Sami Hiljanen
Miikka Hukkanen
Jouni Härkänen
Tomi Karhu
Jukka Kiiskinen
Aleksi Kokkonen
Jesse Kolehmainen
Ari Kärkkäinen
Matti Luode
Jussi Mäkelä
Eppu Pesonen
Timo Pulkkinen
Toni Pulkkinen
Joni Ranta-aho
Ville Roitto
Antti Saari
Pasi Salokannel
Lauri Selin
Kimmo Wossilus
..tässä vaiheessa julkaistaan vain sopimuksen kirjallisesti tehneet pelaajat.

Valmennus kaudelle 2018:

Mikko Ranta-aho (päävalmentaja)
Jonas Löv (Puolustuksen koordinaattori & Valmentaja ,LB)
Janne Laukka (Hyökkäyksen koordinaattori & Valmentaja, QB)
Janessa Roitto (Valmentaja, WR)
Ville Roitto (Valmentaja, DB)
Toni Pulkkinen (Valmentaja, OL)
Joni Ranta-aho (Apuvalmentaja, DB)
Jouni Härkänen (Valmentaja, DL)
Antti Saari (Valmentaja, RB)
Hayden Signore (Apuvalmentaja, RB)

Juha Roitto, joukkueenjohtaja