en-Vuoden 2017 joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa!

21/12/2016

Yli 30 pelaajasopimusta

Bulldogs on voimakkaasti kääntämässä kurssiaan tappiollisen kauden 2016 jälkeen. Seuran edustusjoukkue on kaikessa hiljaisuudessa aloittanut talvitreenit, joissa on riittänyt kuhinaa. Ville Roiton paluu kasvattajaseuraansa on selvästi lisännyt härkäkoirien kiinnostavuutta myös pelaajien keskuudessa ja kauteen 2017 valmistaudutaan toiveikkaasti.

"Tavoitteena on edelleen pudotuspelipaikka" seuran päävalmentaja Mikko Ranta-aho linjaa. "Haemme edelleen aktiivisesti uusia pelaajia, mutta pidän tilannetta nyt selvästi edellisvuosia positiivisempana. Koossa oleva 30 pelaajan rinki on tällä hetkellä hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa."

Pelaajasopimusten virallinen allekirjoitus- ja julkistustilaisuus järjestetään 17.12.2016. "Toivomme hartaasti joulupukilta vielä muutamaa kovaa pelimiestä ja isoa määrää uusia kehittymishaluisia pelaajia. Jengissä on hyvä draivi nyt päällä ja treeneissä on hyvä asenne. Tässä ympäristössä on hyvä tehdä töitä ja kehittyä." Ranta-aho päättää.

Haluatko mukaan maailman vauhdikkaimman joukkuelajiin? Haluatko kantaa ylpeydellä viininpunaista Bulldogs-paitaa ensi kaudella? Juuri nyt on oikea hetki liittyä mukaan jengiin. Olit sitten vanha konkari tai uusi aloittelija, tule kokeilemaan onko sinusta jenkkifutariksi! Ota yhteyttä tai tule treeneihin lauantaisin klo 19:00-21:00 Hyrylän kuplahallille (Kilpailutie 11).