en-U17: Porvoo Butchers liian kova vastus

27/07/2020

Bulldogsin U17 lähti otteluun Porvoo Butchersia vastaan selkeänä altavastaajana. Porvoolaiset tulivat Söderkullaan isolla ja laadukkaalla rosterilla kun kotijoukkue sai pukeisiin vain hieman toistakymmentä pelaajaa. Butchers oli lopulta selkeästi rutinoituneempi ja vei ottelun selkein lukemin 6-70.

Nuutti Paavola (#38) oli kotijoukkueen parhaimmistoa. Kuva: Ari JJ Pesonen

Butchers oli lopulta molempiin suuntiin parempi. Kapealla rosterilla taistellut koiralauma jaksoi taistella kuumassa iltapäivässä ensimmäisen puoliajan. Toisella puoliajalla porvoolaisten rutiini ja isompi pelaajamäärä näkyivät kuitenkin selvästi. Ottelun lopputulos ei aivan kuitenkaan kerro täyttä totuutta voimasuhteista. Toisella puolikkaalla Bulldogs joutui loukkaantumisten myötä turvautumaan yhä enemmän riskillä heittopeliin. Riskinotto näkyi myös tulostaululla, kun porvoolaiset saivat tämän myötä erinomaiset kenttäasemat hyökkäysvuorojen aluksi.

Bulldogsin ainokaisen juoksi aloituspotkun palautuksesta Toni Mälkki.

Toni Mälkki etenee pallon kanssa. Kuva: Ari JJ Pesonen