en-Tappio Rusko Mayhemille

03/07/2017

Vajaamiehinen Sipoo Bulldogs taisteli urheasti

Sipoo Bulldogs lähti otteluun haastavista lähtökohdista. Kausi oli alkanut tappiotta, mutta aloittavasta kokoonpanosta oli erilaisten syiden johdosta sivussa lähes kymmenen pelaajaa. Tämä näkyi selkeästi etenkin linjojen pelaamisessa. Useat pelaajat joutuivat pelaamaan kumpaankin suuntaan ja rutinoitunut Ruskon joukkue pystyi voittamaan tärkeitä kaksinkamppailuja. Virheiden välttäminen muodostui ottelun ratkaisun avaimeksi ja hieman vähemmän virheitä tehnyt Rusko poistui aurinkoisesta Söderkullasta voittajana.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet pelasivat hermostuneesti ja pallo vaihtoi omistajaa useaan kertaan syötönkatkojen ja rähmäyksien myötä. Bulldogs menetti pallon ensimmäisellä puoliajalla kokonaisen kuusi kertaa ja ensimmäinen puoliaika päättyi Ruskolle yllättävänkin selviin lukemiin 7-27. Etenkin laitahyökkääjä Andreas Lindo ja keskushyökkääjä Tuomas Tuominen olivat Bulldogs-puolustuksen päänsärkynä.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut koiralauma. Bulldogs-puolustus piti Ruskon hyökkäyksen aisoissa ja linebackit pääsivät antamaan makeita pommeja vastustajalle. Bulldogs pääsi jo iskuetäisyydelle kahdella touchdownilla, mutta Rusko sammutti kotijoukkueen kirin, kun pelinrakentaja Nick Stevens löysi heittopelillä Andreas Lindon maalialueelta. Ruskon viimeinen touchdown oli enää kosmettiikkaa ja ottelu päättyi 21-39.

Ruskon parhaana palkittiin laitahyökkääjä Andreas Lindo ja ottelun parhaana Ruskon keskushyökkääjä Tuomas Tuominen. Bulldogsin parhaana pelaajana palkittiin lineback Aleksi Kokkonen, joka vastasi myös kotijoukkueen yhdestä touchdownista. Muut kotijoukkueen maalintekijät olivat Ari Kärkkäinen ja Ville Roitto.

Tappion myötä Bulldogsin rekordi on nyt kaksi voittoa ja yksi tappio. Seuraavana vastassa on paikallisottelussa Hyvinkään Falcons, joka saapuu Soderkullaan 15.7.2017.