en-Koiralauma vahvistuu tulevalle kaudelle

01/01/2017

Kauden 2017 pelaajalista julkaistu

Bulldogs on vahvistunut merkittävästi tappiollisen kauden 2016 jälkeen. Koiralauma on saanut merkittäviä vahvistuksia joukkueeseensa ja etenkin merkittävät paluumuuttajat ovat ilonaiheena. Joukkue on nyt mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa.

Vaikka SAJL:n 3-divisioona näyttääkin kokonaisuudessaan huomattavasti edellisvuotta kovatasoisemmalta, Bulldogs tähtää sarjassa korkealle. Uusiutunut joukkue pitää sisällään vaahteraliigakokemusta omaavia pelaajia, joten joukkue lähtee tosissaan haastamaan sarjan muita joukkueita. Etenkin paikallisvastustaja Falconsin paluu 3-divisioonaan on positiivinen asia Uusimaalaiselle jenkkifutikselle. Paikallispeleistä odotetaankin kauden kohokohtia, onhan rakkaan vastustajan kohtaaminen aina erityislaatuinen tapahtuma.

Kauden 2017 pelaajalistan löydät täältä. Myös uusien pelaajien rekrytointi on voimakkaasti käynnissä ja uusia pelaajia lisätään listaan sitä mukaa kun sopimukset varmistuvat.

Jos vielä harkitset joukkueeseen liittymistä, paras hetki siihen on 7.1.2017 klo 19:00-21:00, kun kevätkauden harjoitukset käynnistyvät Hyrylän kuplassa. Ota rohkeasti meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä. Harjoittelemme talvikaudella lauantaisin Hyrylän kuplahallissa klo 19-21, joten rohkeasti mukaan!

#liitylaumaan #bulldogsjefu