en-Bulldogsin nettikauppa on avautunut

25/03/2017

Nettikaupasta helposti ja nopeasti Bulldogs-tuotteita

Sipoon Bulldogsin seuratuotteissa olennaista on tyylikkyyden lisäksi laadukkuus ja kestävyys. Sitkeys on yksi sisukkaan seuran arvoista.

Nyt seuratuotteiden tilaus käy nopeasti ja helposti kaikilla tavallisilla maksutavoilla. Valitset vain verkkokaupasta haluamasi tuotteen, valitset maksutavan ja toimitustavan ja tuote toimitetaan sinulle suoraan painosta.

"Pienelle seuralle on tärkeää toimia tehokkaasti. Kun käsipareja on vain rajallinen määrä, silloin haluamme keskittyä urheilutoiminnan laatuun." puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila kertoo. "Siksi nettikaupan perustaminen on meille iso edistysaskel. Seuratuotteet eivät tulonlähteenä ole merkittävä, mutta pienen seuran pienessä budjetissa niiden tuomat tulot mahdollistavat mm. harjoitteluvarusteiden hankkimista koko seuran käyttöön. Kun kirjanpidot, kuitit, laskut ja tilaukset tulevat automatisoituina, silloin aikaa jää valmentamiseen ja seuran kehittämiseen."

Seuratuotteista vastaa hallituksessa Jussi Mäkelä. "Valitsimme kumppaniksi järvenpääläisen Seroprintin, jonka suurimpana etuna tuotteiden hyvän laadun lisäksi on mahdollisuus tilata seuratuotteita jopa yksittäiskappaleina. Me myymme tuotteen verkkokaupan kautta ja tuote lähtee painettavaksi painotalolle. Asiakas saa tuotteen nopeasti, eikä meidän tarvitse ylläpitää varastoja tai sitoa ylimääräistä rahaa tuotteisiin." Mäkelä kiteyttää kumppanuuden seuralle tuomia hyötyjä. "Toimintatapa antaa mahdollisuuden myös hieman kokeilla erilaisilla seuratuotteilla. Erilaisia ideoita on tässä pompoteltu, joten kannattaa välillä käydä vilkuilemassa minkälaista piippalakkia sinne kauppaan on tulossa" Bulldogsin hyökkäyksen linjassa (eli RyminäRyhmässä) pelaava Mäkelä virnistää.