en-Bulldogsin kotiavauksessa 17.6.2017 Suomi100-henkeä

17/06/2017

Söderkullaan tervetulleita perheet, sukulaiset ja ystävät rennossa piknikhengessä! Vapaa pääsy!

Kotiavaukseen Suomi100 -henkeä

Söderkullan urheilupuistossa (Neiti Miilin tie, Sipoo) pelattava ottelu tulee olemaan seuralle iso tapahtuma. "Tänä vuonna edustusjoukkueen työteliäs ja positiivinen meininki on tarttunut koko seuraan. Haluamme juhlistaa sitä ja mikä olisikaan parempi hetki siihen kuin joukkueen ensimmäinen kotiottelu." sanoo seuran puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila.

Perhepiknik jenkkifutisteemalla

Kotiottelussa on pyritty ottamaan huomioon niin perheet kuin uudetkin lajin seuraajat. "Söderkullan nurmikoille mahtuu mainiosti piknikvilttejä ja -koreja. Perinteiseen tailgating-henkeen kuuluu tietysti myös grillit, aurinkovarjot ja muu rekvisiitta. Uusille katsojille, joille laji on uusi, on paikan päälle järjestetty selostus sekä lajioppaita, joiden tehtävänä on perehdyttää uudet seuraajat lajin saloihin." Latva-Pukkila jatkaa. Puoliajalla järjestetään lisäksi leikkimielinen jenkkifutiksen pituusheittokilpailu, jossa palkintona on ämpärillinen karkkia. "Bulldogs-kahvila palvelee katsojia tapahtuman aikana, joten puitteet erinomaiselle urheilutapahtumalle ovat olemassa."

Edustuksella positiivinen trendi

Ensimmäisessä pelissä Lahti Panthersin selkein numeroin voittanut Bulldogs lähtee suosikkina peliin Rovaniemeä vastaan, mutta esimerkiksi viime vuonna tuloksena oli niukka tappio. "Rovaniemi on ollut perinteisesti fyysisesti erittäin kova joukkue, joten juoksupelin pysäyttäminen tulee olemaan meidän kannaltamme voiton avaimena." kotijoukkueen puolustuksen koordinaattori Jonas Löv kommentoi. Bulldogs pääsee kotiavaukseen lähes parhaalla kokoonpanollaan, ainoastaan avauspelissä loukkaantunut lineback Joni Ranta-aho on poissa kokoonpanosta.

Aikataulut ja paikka

Lajioppaat ovat paikalla klo 13:30 alkaen.
Tilaisuus alkaa Maamme-laululla klo 13.55.
Peli alkaa klo 14:00 ja kestää noin klo 17:00 saakka.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Paikka: Söderkullan urheilukenttä, (Neiti Miilin tie, Sipoo)
Googlen karttalinkki