en-Bulldogs ja Lions -junioreita palkittiin kauden päätösillassa

28/09/2018

Toni Mälkki palkittiin kahdessa eri ikäluokassa

Sipoo Bulldogs ja Lohja Lions viettivät juniorijoukkueiden kauden päättäjäisiä Järvenpäässä perjantaina 28.9.2018. Illalla juhlistettiin hyvin mennyttä kautta ja pelaajien suorituksia.

Bulldogsin puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila avasi illan kiittämällä Lohja Lionsia ja erityisesti junioripäällikkö Antti Kettusta erinomaisesti sujuneesta kaudesta. Yhteistyö seurojen välillä oli saumatonta ja positiivisinta oli yhteisjoukkueisiin syntynyt loistava joukkuehenki. Tästä syystä päätös yhteistyön jatkamisesta ja laajentamisesta myös U17 ikäluokkaan oli helppo tehdä.

Tämän jälkeen kiitettiin joukkueen taustavoimia ja vanhempia. Ilman vanhempien ja vastuuhenkilöiden merkittävää panosta ei onnistuminen olisi ollut mitenkään mahdollista. Erityiskiitos joukkueenjohtajille Suvi Mälkki (U11 ja U13) ja Tarja Altio (U15).

Tästä päästiinkin pelaajien palkitsemisiin. U11-joukkue pelasi yhdessä vain yhden turnauksen, mutta siitä huolimatta treeneissä ja myös päättäjäisissä porukka hioitui yhtenäiseksi jengiksi. Vuoden hyökkääjänä palkittiin pelinrakentajana vastuuta kantanut Niilo Alatalo, vuoden puolustajana Oliver Silfverberg ja vuoden joukkuepelaajana aina iloinen Hilma Kuitunen. Vuoden arvokkaimpana pelaajana Wilsonin uuden pelipallon vei kotiinsa Antti Mälkki, joka juoksi kauden viimeisessä turnauksessa ensimmäisen touchdowninsa myös U13-tasolla.

U13 joukkueen kausi päättyi 2-divisioonan hopeamitaleihin. Joukkue taisteli kauden läpi pienellä, mutta laadukkaalla rosterilla. Pelaajat taistelivat hienosti kauden jokaisessa ottelussa ja kaulaan ripustetut hopeamitalit olivat todellakin ansaitut. Vuoden hyökkääjänä palkittiin pelinrakentaja Lenni Altio, vuoden puolustajana Lasse Karjalainen ja vuoden joukkuepelaajana monipuolinen Juha Raunio. Vuoden arvokkaimpana pelaajana palkittiin miltei jokaista pelipaikkaa menestyksekkäästi kauden aikana pelannut Toni Mälkki.

U15 joukkueen kausi päättyi U13 joukkueen tavoin 2-divisioonan hopeamitaleihin. Joukkue paransi peliään isoin harppauksin ja riemukkaat voitot runkosarjassa Kotka Eaglesista ja välierässä Turku Trojansista jäivät kauden kohokohtina. Vastuuvalmentaja Jussi Ala-Tuuhonen piti joukkueen yhteishenkeä ja hyvää työmoraalia menestyksen avaimina. Vuoden hyökkääjänä palkittiin keskushyökkääjänä pääosin pelannut Julia Korhonen, vuoden puolustajana vasta U13-ikäinen Toni Mälkki ja vuoden joukkuepelaajana Vilho Rytkönen. Erinomaisen kauden pelinrakentajana pelannut Veeti Altio palkittiin vuoden arvokkaimpana pelaajana.

Tulevan kauden oheisharjoitukset alkavat jo maanantaina 1.10. lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksilla. Lajiharjoitukset jatkuvat lokakuun kestävän tauon jälkeen 2.11. klo 18:30 Hyrylän kuplahallilla. Uudet kokeilijat ovat tervetulleita ja etenkin nuorempiin junioreihin tarvitaan uusia pelimiehiä ja -naisia. Treeneihin tarvitset mukaan vain liikunnallisen varustuksen, ulko- ja sisäkengät sekä juomapullon. Varustetreenit alkavat tammikuussa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat, rohkeasti mukaan!

Knights U11 vuonna 2018:

Niilo Alatalo
Aleksi Bussman
Patrik Jäminki
Sampo Kangas
Mico Korkala
Hilma Kuitunen
Antti Mälkki
Oliver Silfverberg

Jaakko Latva-Pukkila, vastuuvalmentaja / OC
Antti Kettunen, apuvalmentaja / DC
Jaakko Raunio, apuvalmentaja
Vilho Rytkönen, apuvalmentaja
Suvi Mälkki, joukkueenjohtaja
Kaisa Loukimo, huoltaja
Sari Raunio, huoltaja

Knights U13 vuonna 2018:

Lenni Altio
Lasse Karjalainen
Lauri Kuutamo
Pyry Kämppi
Miska Loukimo
Miro Marttelin
Toni Mälkki
Antti Mälkki
Alex Olenius
Jaakko Raunio (myös apuvalmentaja)
Juha Raunio

Jaakko Latva-Pukkila, vastuuvalmentaja + OC
Antti Kettunen, apuvalmentaja + DC
Vilho Rytkönen, apuvalmentaja
Suvi Mälkki, joukkueenjohtaja
Kaisa Loukimo, huoltaja
Sari Raunio, huoltaja

Knights U15 vuonna 2018

Lenni Altio
Veeti Altio
Iiro Kontkanen
Jesse Kopponen
Julia Korhonen
Lauri Latva-Pukkila
Felix Lehtonen
Miska Loukimo
Toni Mälkki
Nuutti Paavola
Jaakko Raunio
Vilho Rytkönen
Miro Vikström
Ville Väisänen

Jussi Ala-Tuuhonen, vastuuvalmentaja + OC
Antti Kettunen, apuvalmentaja + DC
Mika Löytönen, apuvalmentaja
Tarja Altio, joukkueenjohtaja
Kaisa Loukimo, huoltaja
Sari Raunio, huoltaja