en-Avoimet harjoitukset 19.11.2016

01/11/2016

Bulldogs järjestää jenkkifutiksesta kiinnostuneille tutustumiskerran

19.11.2016 Hyrylän kuplahallissa (Kilpailutie 11) Bulldogs järjestää kaikille avoimen tutustumiskerran maailman hienoimman lajin saloihin klo 19:00-21:00. Bulldogsissa uudet pelaajat ovat tervetulleita tutustumaan treeneihin milloin tahansa, mutta tryout-lauantaina treeneissä on erityisohjelma. Uusille pelaajille opetetaan kokeneiden valmentajien johdolla lajin perusteita ja kerrotaan lajista normaaleja treenejä kattavammin. Tarvitset vain tekonurmelle sopivat kengät ja liikunnalliset vaatteet. Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Haemme nyt pelaajia kaikkiin joukkueisiimme. Bulldogsin toiminta-alue on Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Mäntsälä ja Nurmijärvi. Treenaamme talvikaudella 1-3 kertaa viikossa Hyrylässä ja Järvenpäässä. Seuran edustusjoukkue pelaa SAJL:n kolmannessa divisioonassa tavoitteenaan pudotuspelipaikka. Seurassa on juniorijoukkueita kaikissa ikäluokissa. Laji sopii hyvin erikokoisille ja erilaisella ruumiinrakenteella varustetuille pelaajille. Lainaamme pelivarusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi, joten kokeileminen on helppoa. Sinun ei tarvitse tietää lajista mitään etukäteen, opetamme sinulle kaiken tarpeellisen.

Seuran treenit ja muut tapahtumat löydätseuran tapahtumakalenterista!

Jenkkifutis on nopeatempoinen ja taktinen joukkuelaji, joka kehittää etenkin joukkuepelaamista ja kurinalaisuutta. Lajissa yhdistyvät monipuoliset taktiset kuviot ja kovat fyysiset kontaktit. Laji sopii niin 50-kiloiselle kuin jääkaappipakastimen kokoiselle. Lue lajista lisää SAJL:n kattavasta infopaketista!

Tule itse selvittämään, miksi jenkkifutis on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista!