Maaliskuun jefukoulussa treenaat ilmaiseksi!

21.2.2019

Jenkkifutiksessa onnistumiset edellyttävät muita lajeja enemmän joukkueen kurinalaista tekemistä. Kuva: Ari JJ Pesonen

Sinustako jenkkifutari? Tule kokeilemaan perjantaisin klo 18:30-21:00 Hyrylän kuplahallilla!

Bulldogs antaa mahdollisuuden haastaa itsensä. Katsoitko Super Bowlin ja kiinnostuit lajista? Haluatko sinä kokeilla maailman kovimmaksi joukkuelajiksi kutsuttua jenkkifutista?

Nyt siihen on erinomainen mahdollisuus täysin ilmaiseksi! Miehet, pojat ja tytöt tervetuloa! Lainaamme varusteet maksutta ensimmäisen treenikuukauden ajaksi.

Bulldogsilla on miesten edustusjoukkueen lisäksi juniorijoukkueet kaikenikäisille nuorille. Juuri nyt on erinomainen hetki tulla mukaan. Kokeneet valmentajamme opettavat sinulle pelin taktiikat ja tekniikat turvallisesti hyvässä porukassa.

Edustusjoukkue valmistautuu miesten 2-divisioonaan treenaamalla 1-2 kertaa viikossa perjantaisin ja lauantaisin. Joukkueen runko koostuu kokeneista pelaajista, joiden täydennykseksi etsimme uusia haastajia. Treeneissä pääset oppimaan pelaajien lisäksi kokeneelta valmentajakunnaltamme, jossa kokemusta aina vaahteraliigasta saakka. Voimme taata jenkkifutiksen olevan haaste niin fyysisesti kuin taktisesti. Mikäli sinä kaipaat elämääsi ryminää, tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi!

Bulldogs on tullut tunnetuksi hyvänä junioriseurana. Bulldogsin arvoihin kuuluu pelitaitojen opettamisen lisäksi myös hyvä joukkuetoveruus ja kavereiden auttaminen. Tämä on näkynyt niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Treeneissä opettelemme pelitaitoja turvallisesti ja hauskasti. Alle 13-vuotiaissa harjoittelu on leikinomiasta ja mitä pidemmälle edetään, sitä tavoitteellisempaa harjoittelusta tulee. Jokaiselle nuorelle tytölle tai pojalle löytyy paikka joukkueesta koosta tai urheilutaustasta riippumatta. Joukkueet treenaavat 1-3 kertaa viikossa ja pelejä on 6-10 kauden aikana. Jenkkifutis sopiikin erinomaisesti kesälajiksi esimerkiksi jääkiekon tai painin kanssa.

Olemme koonneet Uudelle pelaajalle -sivustolle olennaisimpia tietoja lajista ja seurasta.

Jenkkifutis sopii jokaiselle. Ota haaste vastaan ja kokeile!

Treenit perjantaisin klo 18:30-21:00 Hyrylän kuplahallilla. Kysymyksiä? Laita mailia puheenjohtaja@bulldogs.fi tai soita 040-735 3983.

Bulldogs on toiminut Keski-Uudellamaalla vuodesta 1983 alkaen ja on yksi Suomen vanhimpia lajin erikoisseuroja.
Jenkkifutiksessa yhdistyy ainutlaatuisesti kovat kontaktit ja taktinen joukkuelaji. Kuva: Tommy Koponen