Lähitreenit alkaa - katso treeniohjeet

20.5.2020

Bulldogsin juniorit aloittavat pienryhmäharjoittelun toukokuussa. Koko seuran harjoitustoiminta käynnistyy kesäkuussa.

Kuva: Tommy Koponen

"Pitkä kevät takana." huokaa seuran puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila. "Luonnollisesti on tullut mietittyä seuran osalta monenlaisia asioita, kun koko yhteiskunnassa on epävarmuus siitä mitä seuraava kuukausi tuo tullessaan. On iso juttu pelaajille päästä vihdoin nurtsille ja lajiharjoitusten pariin, mutta kyllä se seuran toimihenkilöillekin on hienoa. On sitä tuoreen nurmen tuoksua ollut jo ikävä." Latva-Pukkila sanoo. "Toukokuussa treenataan turvaväleillä, mutta kesäkuussa päästään harjoittelemaan myös lajin kannalta tärkeitä kontaktitaitoja. Etäharjoituksilla on kerrattu teoriaa ja tehty lihaskuntotreenejä, mutta nyt on aika ulosmitata kevään aikana opeteltuja asioita." Latva-Pukkila pohtii. "Etäharjoittelussa oli kuitenkin myös positiivisia puolia ja varmasti tulemme hyväksikäyttämään sitä myös tulevaisuudessa. Etenkin yhteisjoukkueiden osalta teoriatunnit tullaan myös tulevaisuudessa järjestämään pääosin etäyhteyksillä."

Kuva: Jari Turunen

"Valmentajapalaverissa koronan aiheuttamat rajoitukset otettiin vakavasti. Olemme pyrkineet kirjoittamaan treeniohjeet mahdollisimman yksityiskohtaisiksi ja selkeiksi." valmennuspäällikkö Janne Laukka sanoo. "Kontaktien välttäminen kontaktijoukkuelajissa ei ole täydellisesti mahdollista, mutta jakamalla pelaajat treeneissä selkeästi erillisiin ryhmiin pyrimme minimoimaan riskejä. Perusasioina ovat kuitenkin tarpeettomien kontaktien välttäminen ja hyvä käsihygienia. Bulldogs haluaa tässäkin asiassa toimia vastuullisesti ja esimerkiksi hengityssuojien käyttöpakko linjamiehille tuli yksimielisesti valmentajilta." Laukka linjaa. "Ohjeeseen perehtymällä myös uudet pelaajat ja heidän läheisensä saavat selkeän kuvan siitä, miten Bulldogsissa pyritään ehkäisemään viruksen leviämistä. Uusia pelaajia voi tulla treeneihin kokeilemaan heti kesäkuun alusta alkaen, kunhan vaan ilmoittautuvat etukäteen puheenjohtaja@bulldogs.fi tai 
040-592 5088."

"Bulldogs luonnollisesti seuraa aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja päivittää ohjeita sen mukaisesti. Kaikilla lienee kova hinku päästä jo vetämään harttarit niskaan, mutta on olennaista pitää järki mukana niin treeneissä kuin niiden ulkopuolellakin." puheenjohtaja Latva-Pukkila päättää.

SINUSTAKO JENKKIFUTARI?

Bulldogs etsii uusia pelaajia kaikkiin ikäluokkiin. Jenkkifutis ei ole ylensä se kaikkein tutuin laji, mutta meillä on pelaajina kaikenkokoisia ja kaikenlaisia poikia ja tyttöjä. Tule rohkeasti kokeilemaan, onko sinustakin jenkkifutariksi! Tällaista tunnetta et saa mistään muualta, sen voin taata.

Olemme laatineet perustietopaketiksi Uuden pelaajan oppaan, jossa on seuraan ja pelaamiseen liittyviä perustietoja helposti ja nopeasti omaksuttavissa.

Koronatreeniohjeesta taas pystyt katsomaan, mitä Bulldogsissa teemme riskien hallitsemiseksi.