Kausi lähestyy

13.4.2019

Bulldogsin ja Lionsin U13 -nuoret harjoitusturnauksessa sunnuntaina Kouvolassa

Kevätaurinko lämmittää ja leskenlehteä pukkaa, joka tietää pelikauden lähestyvän. Bulldogsin ja Lohja Lionsin yhteisjoukkueen juniorit ovat talven aikana vahvistuneet mukavasti uusilla pelaajilla ja sunnuntaina 14.4.2019 on Kouvolassa kauden ensimmäinen alle 13-vuotiaiden harjoitusturnaus.

"Onhan nämä ihan parhaita juttuja" U13 vastuuvalmentaja Jaakko Latva-Pukkila hymyilee. "Sekä uudet että vanhat pelaajat ovat selvästi innoissaan, kun pääsevät pitkän talven jälkeen pukemaan pelipaidat päälle. Peli ei varmaankaan ole ihan valmista, mutta lähdemme turnaukseen iloisella mielellä hakemaan kokemuksia ja onnistumisia. Tosin joukkue on niin laadukas, että voittaminenkaan ei ole mitenkään mahdotonta. Tärkeintä on kuitenkin pelaajien onnistumiset omissa suorituksissaan. Tässä vaiheessa tulos on vielä sivuseikka." Latva-Pukkila linjaa.

Joukkueessa on ollut mukava tunnelma. "Talvella ollaan treenattu yhdessä käytännössä viikoittain ja on ollut mukavaa huomata, ettei eroa Bulldogsien ja Lionsin pelaajien välillä ole enää käytännössä lainkaan. Kaikki ovat löytäneet paikkansa joukkueessa ja päässeet kokeilemaan uusia juttuja. Lionsin Antti Kettusen kanssa on tehty kovasti töitä ja pelaajat ovat kehittyneet mukavasti." Latva-Pukkila sanoo. "Tämä on varmaankin oman lyhyen valmentajaurani mukavimpia joukkueita valmentaa. Treeneissä on tehty kovaa töitä, mutta aina iloisella ilmeellä. Perjantaisin on ollut mukavaa tulla hallille. Pelaajien into tarttuu myös valmennukseen."

Juniorijoukkueisiin ehtii vielä hyvin mukaan, mikäli talvikauden harrastus päättyy vasta myöhemmin keväällä. "Vaikka jenkkifutis onkin melko monimutkainen laji, perusasiat oppii melko nopeasti. Kokeneemmat pelaajat ovat toimineet hyvänä tukena uusille pelaajille ja ohjaavat omalla esimerkillään. Tähän joukkueeseen ja seuraan ovat kaikki pelaajat tervetulleita: tytöt ja pojat, isot ja pienet, nopeat ja hitaat. Pelipaikka löytyy kaikille omien taitojen mukaan." Latva-Pukkila linjaa.

U13 juniorien kausi alkaa kotiturnauksella 25.5.2019 Sipoon Söderkullassa. Kotiturnaukseen haetaan talkoolaisia aktiivisesti. Yhteydet turnauspäällikkö Suvi Mälkki (u13@bulldogs.fi).

Bulldogsin junioritreenit ovat siirtymässä ulkonurtsille. Kesän junioritreenit ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin Jokipuiston nurmikentällä Nikkilässä. Siirtymäkaudella kannattaa aina tarkistaa treenien aika ja paikka nimenhuudon treenikalenterista:
https://www.bulldogs.fi/juniorit/