U11

Kuva: Marko Pasanen

Alle 11-vuotiaiden joukkue harjoittelee yhdessä alle 13-vuotiaiden joukkueen kanssa ja kehittyneemmät pelimiehet pääsevät myös pelaamaan isompien pelimiesten kanssa. Molemmissa joukkueissa tavoitteena on opetella lajin perustekniikoita ja -käsitteitä. Erityinen painopiste on harjoitella oikeat ja turvalliset suoritustekniikat esimerkiksi taklauksissa.

Alle 11-vuotiaat pelaavat kaudella turnausmuotoisena. Kauden aikana on 6-8 turnausta, joissa on 1-2 peliä turnausta kohden. Joukkueet pelaavat pääosin viidellä pelaajalla viittä vastaan.

Alle 11-vuotiaat harjoittelevat ainakin toistaiseksi yhdessä U13-joukkueen kanssa. Katso joukkueiden harjoitusaikataulut treenikalenterista.

Joukkueen päävalmentaja: Jaakko Latva-Pukkila (valmennus@bulldogs.fi, 040-735 3983)

Haluatko kokeilemaan vauhdikasta ja mielenkiintoista joukkuelajia?

Olet tervetullut joukkueen lajiharjoituksiin milloin tahansa. Lukaise laji-infosta usein kysyttyjä kysymyksiä (mm. mitä laji maksaa) tai täytä yhteystietolomake treenikalenterin alapuolella, niin pyrimme vastaamaan kysymykseesi mahdollisimman pian. 

Näyttäisi siltä, että kaudelle 2021 saadaan kasaan pitkästä aikaa myös pienien koirien oma joukkue, joten rohkeasti mukaan.

Lisätietoja:  Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton U11-sivut

(ja kyllä, perustamme mielellämme myös U9 -joukkueen, mikäli halukkaita koiranpentuja löytyy! Ota yhteyttä!)

Kuva: Marko Pasanen