Juniorit

Lajitreenit ovat käynnissä!

Pitkän koronatalven jälkeen pääsemme aloittamaan lajitreenit.

Katso harjoitusajat treenikalenterista.

Uusi pelaaja? Kiinnostunut lajista? Tästä ohjeet miten pääset mukaan: 
UUDELLE PELAAJALLE

Kuva: Tommy Koponen

Bulldogs juniorien harjoitus- ja pelikalenteri (Team App)

KLIKKAA TÄSTÄ

KAIKKI - harjoitus koskee niin Bulldogsin kuin Panthersin junnuja
BULLDOGS - harjoitus koskee vain Bulldogsin junnuja
PANTHERS - harjoitus koskee vain Panthersin junnuja
U13 / U15 / U17: Koskee kaikkia kyseisen ikäluokan junnuja

Kuva: Ari JJ Pesonen

Uudet kokeilijat aina tervetulleita. Ilmoita ensin tulostasi juniorit@bulldogs.fi tai 040-735 3983 (Jaakko Latva-Pukkila). 

Uudelle pelaajalle on luotu omat infosivut:
UUDELLE PELAAJALLE

Bulldogs junioreiden harjoitukset ja turnaukset löydät Team Appistä:

KLIKKAA TÄSTÄ

Ota yhteyttä:

Alle 11-vuotiaat: u11@bulldogs.fi
11-13 vuotiaat: u13@bulldogs.fi
13-15 vuotiaat: u15@bulldogs.fi
15-17 vuotiaat: u17@bulldogs.fi

Junioreja on kaikissa ikäluokissa

Pienimmät juniorit ovat alle 9-vuotiaita ja suurimmat juniorit alle 17-vuotiaita. Laji sopii hyvin niin isoille kuin pienillekin pelaajille. Lajin erityispiirteenä on, että myös raskastekoisemmille ja hieman verkkaisemmillekin pelaajille löytyy oma pelipaikka, jossa pääsee onnistumaan.

Oletko kiinnostunut pelaamaan ja treenaamaan hyvässä seurassa?

Tule rohkeasti lajitreeneihin, jokaiseen treeniin voi tulla kokeilemaan. Suositeltavaa on, että olet kuitenkin viimeistään muutamaa päivää etukäteen yhteydessä, niin tiedämme tarvittaessa varata pelivarusteet. Jos innostut kokeilemaan lajia vähän pidempään, lainaamme pelivarusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi, jonka jälkeen oletamme pelaajan hankkivan omat varusteet, vaikkakin tämäkin on neuvoteltavissa.

Pelikausi alkaa huhtikuussa ja päättyy lokakuussa, joten milloin tahansa on hyvä hetki hypätä mukaan joukkueeseen. 

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita Jaakolle (040 - 735 3983).

Lue lisää UUDELLE PELAAJALLE -sivulta

Kuva: Ari JJ Pesonen

Ainutlaatuinen laji

Jenkkifutis on täysin ainutlaatuinen yhdistelmä nopeutta, taitoa, taktiikkaa, voimaa ja kontaktia. Pelin voi tuntua aluksi sekavalta, mutta alkuun pääsee oppimalla muutamat perussäännöt. Etenkin nuoremmissa junioreissa harjoittelu keskittyy lajin perusasioiden opetteluun hauskalla ja innostavalla tavalla, joka tekee lajin opettelusta helpompaa uusille pelaajille. Opettelemme juoksu- ja heittopelejä, blokkaamista, puolustamisen perusteita sekä tietysti taklaamista.

Taklaaminen ja fyysinen kontakti ovat lajin suola. Iso osa juniorivalmennuksesta käytetään taklaamisen opetteluun turvallisesti ja oikein. 

Kuva: Ari JJ Pesonen

Jenkkifutis sopii kaikenlaisille nuorille 

Meillä pelaa niin pieniä kuin isojakin pelaajia ja jokaiselle löytyy varmasti pelipaikka ja peliaikaa. Viime vuosina on menestyksekkäästi aloittanut pelaajia, jotka ovat jo pitkään treenanneet huipputasolla, mutta myös pelaajia, joilla ei ole käytännössä lainkaan liikuntataustaa. Olitpa sitten voimakas, nopea, iso, pieni tai jotain siltä väliltä, tämä voisi olla sinun lajisi jos pidät vauhdista, kontaktista ja joukkuepelaamisesta. Tule rohkeasti kokeilemaan, mihin tahansa treeneihin voi vain tulla paikalle. Ensimmäisen kuukauden ajaksi annamme pelikamat lainaan, joten kokeileminen on helppoa.

Kuva: Ari JJ Pesonen

Treenit sopivat myös aiemmin vähemmän liikuntaa harrastaneille nuorille, eikä lajin aloitamiseen tarvitse olla huippukunnossa tai tietää mitään lajin tekniikoista tai taktiikoista. Valmentajamme opettavat tekniikat ja taktiikat perusteista lähtien. Nuorilla on mahdollisuus oppia täysin uusi maailma, sillä jenkkifutis on lajina täysin ainutlaatuinen yhdistelmä älyä, nopeutta ja fyysistä voimaa. Lajin vaarallisuus on suhteellista, koska harrastajamäärään suhteutettuna loukkaantumisten määrä ei poikkea esimerkiksi jalkapallon vastaavista. Otamme turvallisuuden vakavasti ja keskitymme opettamaan pelaajille oikeat ja turvalliset suoritustekniikat.

Kuva: Ari JJ Pesonen

Bulldogs järjestää junioritoimintaa kaikenikäisille pojille ja tytöille Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta, Mäntsälästä, Pornaisista ja Nurmijärveltä. Tytöt pelaavat poikien kanssa samoissa ikäkausijoukkueissa U15 -ikäluokkaan saakka. Seura haluaa olla merkittävä nuorisoliikuttaja toiminta-alueellaan. Lajiharjoitukset ovat talvikaudella kerran viikossa ja kevät-kesäkaudella kolme kertaa viikossa.

Kuva: Ari JJ Pesonen

Seuran tavoitteena on antaa pelaajille mahdollisuus kehittyä omien edellytystensä ja sitoutumisensa mukaisesti, eli treenata niin paljon kuin oma kunnianhimo edellyttää. Harjoitusmäärät ja kustannukset pidetään kohtuullisina, joka antaa pelaajille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja ja kehittää siten ominaisuuksiaan. Jokaiselle pelaajalle pyritään antamaan mahdollisuus pelata Bulldogsissa taloudellisesta asemasta huolimatta. Vanhemmissa ikäluokissa harjoittelun vaativuutta kasvatetaan siten, että pelaajilla on kovalla työllä mahdollisuus kehittyä kansalliselle huipputasolle. Seura tulee tulevina kausina panostamaan voimaharjoittelussa omatoimisuuteen ja järjestämään mm. voimatekniikkaharjoituksia.

Seura panostaa seuraavan kahden vuoden toimintakaudella valmentajien koulutukseen ja valmennuksen kehittämiseen.