Jefukoulu

JEFUKOULUN seuraavat kerran ilmoitetaan heti kun koronatilanne helpottaa. Käy kuitenkin ilmoittautumassa jo etukäteen niin otamme sinuun yhteyttä!

Bulldogsin maksuton jefukoulu on helppo ja hauska tapa tutustua uuteen lajiin. Se on tarkoitettu Sipoon ja lähialueiden (Kerava, Järvenpää, Tuusula, Pornainen, Mäntsälä) lajista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jefukouluun ilmoittaudut alla olevalla lomakkeella. Jefukoulu on maksuton.

Neljällä tapaamiskerralla opettelemme jenkkifutiksen kanssa esimerkiksi heittämistä, blokkaamista ja kiinniottoa. Varusteina tarvitset vain nappikset tai lenkkarit sekä liikunnallisen varustuksen. Lisäksi mukana on oltava juomapullo sekä käsidesiä käsien puhdistamiseen.

Jenkkifutis on vauhdikas ja taktinen laji. Onnistuneet pelit vaativat monen eri pelaajan yhtäaikaista onnistumista omassa tehtävässään. Siksi laji sopii kaikenkokoisille pelaajille. Kuva: Ari JJ Pesonen

7-14 -vuotiaat pojat ja tytöt

Nuoret ja aikuiset

Jefukoulu järjestetään myöhemmin syksyllä heti kun se on turvallista. Voit ilmoittautua lomakkeella jo etukäteen ja ilmoitamme sinulle kun aikataulu on lyöty lukkoon!

KYLLÄ, ilmoittaudun jefukouluun!

Pelaajalla WhatsApp käytössä

Nämä tiedot täytetään vain, mikäli osallistuja on alaikäinen

Huoltajalla WhatsApp käytössä?