Jefukoulu

Jefukoulu jatkuu! 

Maksuton jefukoulu 2008-2013 syntyneille tytöille ja pojille perjantaisin 12.3.-26.3. ja 9.4 (pitkäperjantaina vietetään pääsiäistä). Yhdeksän ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Noudatamme toiminnassamme olympiakomitean koronaan liittyviä suosituksia.

Bulldogsin maksuton jefukoulu on helppo ja hauska tapa tutustua uuteen lajiin. Se on tarkoitettu Sipoon ja lähialueiden (Kerava, Järvenpää, Tuusula, Pornainen, Mäntsälä) lajista kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jefukouluun ilmoittaudut alla olevalla lomakkeella. Jefukoulu on maksuton.

Neljällä tapaamiskerralla opettelemme jenkkifutiksen kanssa esimerkiksi heittämistä, blokkaamista ja kiinniottoa. Varusteina tarvitset vain nappikset tai lenkkarit sekä liikunnallisen varustuksen. Lisäksi mukana on oltava juomapullo sekä käsidesiä käsien puhdistamiseen.

Jenkkifutis on vauhdikas ja taktinen laji. Onnistuneet pelit vaativat monen eri pelaajan yhtäaikaista onnistumista omassa tehtävässään. Siksi laji sopii kaikenkokoisille pelaajille. Kuva: Ari JJ Pesonen

KYLLÄ, ilmoittaudun jefukouluun!

Pelaajalla WhatsApp käytössä

Nämä tiedot täytetään vain, mikäli osallistuja on alaikäinen

Huoltajalla WhatsApp käytössä?
Kuva: Tommy Koponen