BULLS valmennus 2019

BULLS-valmennus 2019 (vasemmalta oikealle): Janne Haataja, hyökkäyksen koordinaattori Stefan "Eti" Karkulahti, puolustuksen koordinaattori Janne Karvonen, päävalmentaja

Sipoo Bulldogsin ja Päijät-Häme Panthersin edustusjoukkue BULLSin
päävalmentajana kaudella 2019 toimii Janne Karvonen.

Pelaajana Janne aloitti Lahti Jetsissä vuonna 2000, jonka jälkeen pelaajaura jatkui 69ersissa, Panthersissa, Bulldogsissa. Valmentajana Janne on toiminut pääosin linjavalmentajana. Janne tunnetaan vaativana, mutta keskustelevana valmentajana. Bulldogsille tärkeää on, että joukkueen nuoret pelaajat saavat mahdollisuuden kasvaa aina edustusjoukkueen avainrooleihin saakka. Erityisen hienoa on saada pelaajien kehittäjänä tunnettu Karvonen valmentajaksi nyt, kun lupaava U17 ikäluokka aloittaa tosissaan tekemään töitä kohti edustusta. Hyökkäyksen linjassa oman peliuransa tehnyt Karvonen on tuttu ja mieluisa paluumuuttaja.

Päävalmentaja Janne Karvonen.

Puolustuksen koordinaattoriksi Janne sai rinnalleen kokeneen Stefan "Eti" Karkulahden.

Vuonna 1979 pelaamisen aloittanut Karkulahti on toiminut valmentajana vuodesta 1985 ECG:ssä, 69ersissa, GS Demonsissa, TAFTissa ja Falconsissa. Karkulahti tunnetaan pelin ja pelaajien kokonaisvaltaisena kehittäjänä ja täydentää hyvin Bulldogsin valmennustiimiä.

Puolustuksen koordinaattori Stefan "Eti" Karkulahti

Hyökkäyksen koordinaattorina toimii Janne Haataja.

Hyökkäyksen koordinaattori Janne Haataja. Kuva Anu Reijonen
Sipoo Bulldogsin ja Lahti Panthersin yhdistelmäjoukkueen logo.