BULLS joukkueen kokoaminen on käynnissä

Vuoden 2019 BULLS joukkueen kokoaminen on täydessä käynnissä.
 

Bulls pelaa tulevalla kaudella 2-divisioonassa

Vahvan viime kauden jälkeen Bulldogsin edustusjoukkueessa vaihtuvuus oli kovaa. Joukkueen viime kausien tärkein pelaaja Ville Roitto lähti jatkamaan uraansa Vaahteraliigassa Roostersin riveissä. Useat joukkueen tukipilareina olleet veteraanit (esimerkiksi Timo "Obe" Jääskeläinen ja Jouni Härkänen) lopettivat pitkän ja ansiokkaan peliuransa. Syksyn aikana Bulldogsin treeneissä kävi laadukas mutta vähälukuinen pelaajarinki. Samanlainen tilanne oli päävalmentaja Janne Karvosen kotikaupungissa Lahdessa, joka myös oli ilmoittautunut 2-divisioonaan.

Karvosen aloitteesta joukkueet aloittivat keskustelut yhteisjoukkueena pelaamisesta. "Yhteinen sävel löytyi käytännössä heti." Bulldogsin puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila nauraa. "Ensimmäisessä tapaamisessa Renkomäen ABC:llä jutusta ei meinannut tulla loppua lainkaan. Kahden tasavahvan pienen seuran yhteistyö tuntui alusta alkaen luonnolliselta ja hyvältä ratkaisulta. Täten varmistetaan riittävän laaja ja laadukas pelaajarunko taistelemaan erittäin kovan 2-divisioonan kärkitiloista" Latva-Pukkila kertoo.

Joukkue pelaa nimellä Bulls. Nimi ideoitiin joukkueiden yhteistyöllä ja siinä yhdistyy molempien joukkueiden elementtejä. Bulldogsista otettiin alkuosa ja Lahtihan tunnetaan Suomen Chicagona. Chicagossa pelaa yksi legendaarisimmista seurajoukkueista, Chicago Bulls.

Treenit kesäkaudella (touku-syyskuu):

Päivitetään heti kun ulkokauden kentät vapautuu käyttöön

Oletko kiinnostunut pelaamaan ja treenaamaan hyvässä joukkueessa? Tule rohkeasti treeneihin!

Ota yhteyttä lomakkeella.
Tai soita Jannelle (044-070 6097), viestiä voit laittaa myös osoitteeseen edustus@bulldogs.fi.

Joukkueen valmennusryhmä:
 

Janne Karvonen, päävalmentaja (044 - 070 6097)

Stefan "Eti" Karkulahti, puolustuksen koordinaattori

Janne Haataja, hyökkäyksen koordinaattori
 

 

  

 

 

  
 
                                                                     
 

 

 

   
   
   
   
  

 

 

 

Uusi katsomo ja taustalla pukukopit
Maalit valmiina
Näkymä katsomosta kentälle
Viivoitus valmiina